Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham vindt zichzelf gewoontjes

Shownieuws

Victoria Beckham vindt zichzelf niet buitengewoon aantrekkelijk. "Ik ben heel gewoontjes", vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Allure Magazine.

Victoria Beckham vindt zichzelf niet buitengewoon aantrekkelijk. "Ik ben een meisje met een normaal uiterlijk, maar ik weet er het beste van te maken", beweert ze in het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift Allure Magazine. "Ik ben heel gewoontjes."

De 34-jarige Beckham is een graag geziene gast op rodeloperevenementen. "Het kost me anderhalf uur om mijn haar te doen en mijn make-up bij te werken", verklapt de voormalige Spice Girl, die immer tot in de puntjes verzorgd de deur uitgaat. Posh kiest haar outfits persoonlijk uit. "Ik heb geen stylist, ik doe het allemaal zelf."

Victoria woont sinds een jaar in Los Angeles, waar haar voetballende man David bij Los Angeles Galaxy speelt. Het paar heeft drie zoons, Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3). De brunette droomt ervan ooit nog eens een dochter op de wereld te zetten aan wie ze al haar modekennis kan overdragen. "Al is het alleen maar voor alle kleding die ik aan haar kwijt kan", zwijmelt ze. "Dat zou geweldig zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen