Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kledinglijn The Hills-ster Lauren Conrad geflopt

Shownieuws

Kledingwinkel Kitson in Los Angeles heeft besloten te stoppen met de verkoop van de kledinglijn van The Hills-ster Lauren Conrad. Dat meldt New York Magazine.

Kledingwinkel Kitson in Los Angeles heeft na vier maanden besloten te stoppen met de verkoop van de kledinglijn van The Hills-ster Lauren Conrad. Eigenaar Fraser Ross raakte de jurkjes, hemdjes en shirts van de 22-jarige socialite aan de straatstenen niet kwijt, zo zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift New York Magazine.

De eerste verkoopcijfers van The Lauren Conrad Collection waren volgens Ross nog veelbelovend, maar al snel kwam de klad erin. De eigenaar van Kitson, waar rijk en beroemd Hollywood gretig winkelt, heeft geprobeerd Conrad ervan te overtuigen dat ze een promotiebezoek moest brengen aan de winkel in een poging de verkoop op te krikken. "Artiesten moeten zich realiseren dat het verkopen van een kledinglijn niet anders is dan het aan de man brengen van een album, tv-show of film", legt hij uit. "Je moet blijven promoten."

Kitson waagt zich overigens niet aan de verkoop van de herenkledinglijn van Victoria Beckham, die eind dit jaar wordt gelanceerd. Een woordvoerder van dVb, zoals de kledinglijn van de Britse voetbalvrouw heet, kan in New York Magazine nog niet zeggen welke winkelketens al een order hebben geplaatst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen