Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland dankt makers 24 op blote knieën

Shownieuws

Kiefer Sutherland is de makers van 24 dankbaar dat zij hem niet hebben ontslagen na zijn veroordeling voor rijden onder invloed. Dat zegt hij tegen People.

Kiefer Sutherland is de makers van 24 dankbaar dat zij hem niet hebben ontslagen na zijn veroordeling voor rijden onder invloed. "Dat zorgde ervoor dat het uitzitten van de straf gemakkelijker was en de show er niet onder hoefde te lijden", vertelt de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 42-jarige Sutherland zat in december en januari, gedurende de staking van de scriptschrijvers in Hollywood, 48 dagen in de cel omdat hij met een slok op achter het stuur was gekropen. Terugkijkend op zijn vergrijp erkent de blonde acteur dat hij 'een domme fout' heeft gemaakt. "Ik ben blij dat ik daarna weer aan het werk kon", vertelt hij. "Ik heb vrienden die soortgelijke fouten hebben gemaakt en niet zo veel geluk hadden."

Sutherland is eind november terug op de Amerikaanse buis met de twee uur durende film '24: exile', die voorafgaat aan het zevende seizoen van de serie. De film speelt zich af in Afrika, waar Sutherland als Jack Bauer te hulp schiet op een school van een vriend, gespeeld door Robert Carlyle. Op het schooltje worden kinderen opgevangen die betrokken zijn geraakt bij een oorlog in het fictieve land, lichtte Sutherland toe in USA Today.

Jack Bauer neemt het in de film op tegen een slechterik gespeeld door Jon Voight. Die komt ook terug in het zevende seizoen van 24, dat in januari van start gaat. Het is nog onbekend wanneer het zevende seizoen op de Nederlandse buis te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen