Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan op goede pad

Shownieuws

Lindsay Lohan doorloopt haar proeftijd voorbeeldig. Dat verklaarde haar advocaat. Ze is veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar voor rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan doorloopt haar proeftijd voorbeeldig. Dat verklaarde haar advocaat dinsdag in de rechtbank. Hij gaf de rechter een update van de vorderingen van de 22-jarige actrice, die in augustus vorig jaar een voorwaardelijke straf kreeg opgelegd met een proeftijd van drie jaar voor rijden onder invloed van drank en drugs.

Zelf was Lohan niet aanwezig in de rechtszaal. Haar advocaat verzekerde de rechter dat zijn cliënte 'compleet op het goede spoor zit'. De rechter leek tevreden, maar eiste een nieuwe update in januari.

Vorige zomer kreeg de jonge actrice meerdere straffen opgelegd. Zo werd ze veroordeeld tot een taakstraf van tien dagen en moest ze in behandeling voor haar alcohol- en drugsverslaving. Ook moest de rossige actrice een mortuarium bezoeken, om gewezen te worden op de gevaren van alcohol in het verkeer. Ze bracht bovendien 84 minuten in de cel door.

Op dit moment is Lindsay Lohan vooral in het nieuws door haar lesbische relatie met Samantha Ronson, de 30-jarige zus van hitproducer Mark Ronson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen