Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba introduceert pasgeboren dochter

Shownieuws

Jessica Alba toont haar pasgeboren dochter Honor Marie op de cover van tijdschrift OK!. Op de foto ligt het meisje tegen de borst van haar moeder te slapen.

Jessica Alba toont haar pasgeboren dochter Honor Marie op de cover van het Amerikaanse tijdschrift OK!. Op de foto ligt het meisje, dat al een flinke bos donker haar heeft, tegen de borst van haar moeder te slapen. In het blad, dat later deze week in de winkel ligt, weidt de 27-jarige actrice uit over de wonderen van het moederschap.

Showbizzsite TMZ meldde eerder dat Alba, die begin vorige maand beviel van Honor Marie, bijna een miljoen euro heeft ontvangen voor de foto's. De afgelopen tijd is de discussie over de handel in babyfoto's van beroemde personen weer opgelaaid. Zo toonden dit jaar sterren als Nicole Richie, Christina Aguilera en Jamie Lynn Spears hun kindjes op de covers van bladen als OK! en People.

De foto's van de pasgeboren tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt zouden weleens een record kunnen vestigen. Naar verluidt zijn voor de kiekjes al bedragen geboden van meer dan zeven miljoen euro. Nicole Kidman, die onlangs beviel van dochter Sunday Rose, heeft laten weten dat babyfoto's van haar dochter niet te koop zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen