Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Heath Ledger trots bij postume première

Shownieuws

De ouders van Heath Ledger zijn tevreden over 'The Dark Knight', waarin hun overleden zoon schittert. "We zijn zo trots op ons kind", zei zijn vader.

De ouders van Heath Ledger zijn bijzonder te spreken over de film waarin hun overleden zoon schittert. "We zijn zo trots op ons kind", zei zijn vader dinsdag na de première van 'The Dark Knight' in New York. Dat meldt People Magazine. In de Batmanfilm vertolkt Ledger de rol van The Joker.

"De film is alles waarop we hadden gehoopt en zelfs meer", aldus Kim, de vader van Ledger. "Heath heeft genoten van de ervaring om zich in te leven in de rol en hij genoot van het werken aan de film."

Kim Ledger sprak namens de directe familie van de 'Batman'-acteur. Zijn ex-vrouw Sally Bell, de moeder van Heath, was ook aanwezig met haar nieuwe man. Hetzelfde gold voor de nieuwe vrouw van Kim en de oudere zus van Heath, Kate. Allen vlogen zij vanuit Australië naar New York om present te zijn bij de vertoning van de film.

Bij de aftiteling van de film barstte het publiek in juichen uit toen de naam van de overleden acteur verscheen.

'The dark knight' verschijnt 24 juli in de Nederlandse bioscopen. Dat is zes maanden en twee dagen na het overlijden van Ledger op 28-jarige leeftijd door een onbedoelde overdosis van voorgeschreven medicijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen