Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer: Madonna had facelift

Shownieuws

Madonna heeft haar strakke huidje te danken aan een facelift. Dat beweerde althans haar broer Christopher Ciccone dinsdag in het programma Good Morning America.

Madonna heeft haar strakke huidje te danken aan een facelift. Dat beweerde althans haar broer Christopher Ciccone dinsdag in het ochtendprogramma Good Morning America. "Uiteindelijk is ze een eenzaam persoon", zei hij over zijn zus. "Jammer genoeg is het echt eenzaam aan de top."

Christopher schreef een boek over het leven van de superster, waarin hij onder meer schrijft over haar rumoerige relatie met acteur Sean Penn en haar vermeende drugsgebruik. Ook haar huwelijk met Guy Ritchie neemt hij in 'Life with my sister Madonna' op de korrel. Het boek ligt in de Verenigde Staten sinds deze week in de winkel.

Sinds opnamen voor de documentaire 'Truth or dare', die in 1991 werd uitgebracht, zou de relatie tussen Madonna en haar broer zijn bekoeld. Dat Madonna in de film, waaraan Christopher overigens meewerkte als artistiek leider, op het graf van hun moeder ging liggen, is bij hem in een verkeerd keelgat geschoten. "Dat heeft me gekwetst en hoe ik over haar dacht, is op dat moment veranderd."

Ook Madonna's echtgenoot Guy Ritchie is een reden dat broer en zus Ciccone niet meer spreken, stelt Christopher. "Zijn houding tegenover mij moet veranderen", zei hij in Good Morning America.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen