Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Shannen Doherty in gesprek over 90210'

Shownieuws

Shannen Doherty is in gesprek om haar rol in Beverly Hills 90210 weer op te pakken. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

Na de bevestiging dat Tori Spelling en Jennie Garth een comeback maken in de nieuwe serie van Beverly Hills 90210, lijkt het erop dat ook Shannen Doherty haar rol weer oppakt. De 37-jarige brunette is in gesprek met de producenten van de serie om haar rol van Brenda Walsh te hervatten, zo meldt Entertainment Weekly op basis van anonieme bronnen.

Zowel Doherty als de producenten zijn volgens het Amerikaanse tijdschrift geinteresseerd in hernieuwde samenwerking. Het feit dat de temperamentvolle actrice niet met iedereen door een deur kan, zou roet in het eten kunnen gooien. Vooral Jennie Garth zou niet hebben staan springen toen ze hoorde van de gesprekken met Doherty, meldt het weekblad.

Begin dit jaar werd bekend dat de Amerikaanse tv-zender CW een nieuwe versie van de populaire tienerserie op de buis brengt. In de remake staat de familie Mills centraal die vanuit Kansas City naar Beverly Hills verhuist. Van Jennie Garth is al bekend dat ze een leerlingencoach gaat spelen op haar oude middelbare school Beverly Hills High.

De nieuwe serie is vanaf dit najaar te zien in de Verenigde Staten. Of Beverly Hills 90210 ook in Nederland wordt uitgezonden, is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen