Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erfenis Luciano Pavarotti verdeeld

Shownieuws

De tweede vrouw van Luciano Pavarotti en zijn drie dochters uit zijn eerste huwelijk hebben zijn erfenis verdeeld. De details zijn niet bekendgemaakt.

De tweede vrouw van Luciano Pavarotti en zijn drie dochters uit zijn eerste huwelijk zijn het eens geworden over de erfenis van de tenor. Dat heeft de advocate van echtgenote Nicoletta Mantovani verklaard. Het gerucht gaat dat er onenigheid tussen de vrouwen was ontstaan omdat de vorig jaar in overleden zanger twee testamenten zou hebben nagelaten.

Pavarotti, wiens vermogen op 300 miljoen euro wordt geschat, zou in het ene testament zijn vermogen hebben verdeeld tussen zijn vrouw, met wie hij vijf jaar geleden een dochtertje kreeg, en zijn volwassen dochters. Volgens het andere testament zouden zijn volwassen kinderen niets krijgen.

Details over de overeenkomst tussen de 38-jarige Mantovani en haar stiefdochters zijn niet bekendgemaakt.

Dochters Lorenza, Cristina en Giuliana werden geboren uit het eerste huwelijk van Pavarotti met Adua Veroni, dat 35 jaar duurde. In 2003 trouwde hij met Mantovani, die toen al tien jaar zijn assistente was. In januari 2003 werd hun dochtertje Alice geboren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen