Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George zegt Amerikaanse toer af

Shownieuws

Boy George heeft zijn Amerikaanse tournee moeten afzeggen. De Britse artiest is hiertoe genoodzaakt omdat hij geen visum krijgt voor de Verenigde Staten.

Boy George heeft zijn Amerikaanse tournee moeten afzeggen. Hij is hiertoe genoodzaakt omdat hij geen visum krijgt voor de Verenigde Staten. De Britse artiest, die in de jaren tachtig furore maakte met zijn band Culture Club, zou niet welkom zijn omdat er een rechtszaak tegen hem loopt in Engeland.

De 45-jarige George wordt ervan verdacht een man die hij via een datingsite had ontmoet vorig jaar tegen zijn wil te hebben vastgehouden in zijn appartement in de Britse hoofdstad. In november wordt een uitspraak in de rechtszaak verwacht.

Vorige week werd al bekend dat de visumaanvraag van de artiest was geweigerd, nu blijkt ook een tweede poging te zijn mislukt. George verklaarde dinsdag teleurgesteld te zijn dat hij zijn tournee moet afzeggen. "Ik vind het heel vervelend dat ik mijn Amerikaanse fans niet zal zien."

De zanger zei van plan te zijn om zijn toer langs 25 Amerikaanse steden, die op 10 juli van start zou gaan, te verplaatsen naar de winter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen