Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Victoria Koblenko voorbij

Shownieuws

Actrice Victoria Koblenko kan haar bestaan als voetbalvrouw vaarwel zeggen. Haar relatie met profvoetballer Evgeniy Levchenko is verleden tijd.

Victoria Koblenko kan haar bestaan als voetbalvrouw vaarwel zeggen. Haar relatie met profvoetballer Evgeniy Levchenko is verleden tijd. "Na vijf jaar intens gelukkig te zijn is het ook even wennen aan het vrijgezellenbestaan", schrijft ze in haar column in dagblad Metro. "Tja, life is a bitch."

In haar column lijkt Koblenko overspel als reden van de breuk aan te wijzen. "Ik ben wat trager van begrip en het duurde een aantal maanden om 'hem' door te hebben", schrijft ze. "Misschien moet ik Jort eens bellen, dan kunnen we bij elkaar uithuilen." Volgens haar manager Martine Zwarthoed is van overspel echter geen sprake. "Dat heb ik niet van haar begrepen. Het had gewoon niet zo moeten zijn", weet zij.

Vorig jaar was nog sprake van een mogelijke emigratie wegens de voetbalcarriere van Levchenko. Toen hij voor een jaar bijtekende bij zijn ploeg FC Groningen, werd duidelijk dat het koppel voorlopig nog in Groningen zou blijven wonen. Na de breuk heeft Koblenko besloten haar horizon te verruimen. De actrice en presentatrice reist momenteel door Zuid-Europa, bevestigt Zwarthoed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen