Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie in ziekenhuis voor bevalling

Shownieuws

Angelina Jolie is opgenomen in een Frans ziekenhuis, waar ze naar verwachting zal bevallen van haar tweeling. Volgens een woordvoerder gaat alles goed met haar.

(Novum/AP) - Angelina Jolie is opgenomen in een Frans ziekenhuis, waar ze naar verwachting zal bevallen van haar tweeling. Dat heeft een woordvoerder van ziekenhuis Lenval in Nice dinsdag bevestigd. Volgens de woordvoerder gaat alles goed met de 33-jarige actrice.

De woordvoerder liet weten dat de ziekenhuisopname al geruime tijd gepland stond. Jolie zal hoogstwaarschijnlijk in het ziekenhuis blijven tot ze bevalt van haar twee kindjes. Al te snel zal dat volgens de woordvoerder niet gebeuren. De filmster zou zijn opgenomen zodat ze door artsen in de gaten kan worden gehouden, niet om onmiddellijk te bevallen.

Eerder dinsdag meldde het Franse weekblad Closer al dat Jolie 's ochtends in een Frans ziekenhuis is bevallen van haar tweeling. Samen met haar vriend Brad Pitt heeft ze al vier kinderen: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en Shiloh (2). Het gezin verhuisde onlangs naar een villa in het plaatsje Correns, in de Franse Provence.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen