Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kuip imponeert Kane

Shownieuws

Het optreden van zaterdag in De Kuip heeft zijn sporen nagelaten bij Kane. Dinand en Dennis staan nog te shaken, zo schrijven ze op hun weblog.

Het optreden van zaterdag in De Kuip heeft zijn sporen nagelaten bij Kane. Dinand en Dennis staan nog te shaken, zo blijkt uit hun weblog. "We hebben backstage nog een kwartier staan juichen. Zegt dat genoeg?"

Het concert in het Rotterdamse voetbalstadion was dan ook meer beladen dan anders. "Maar na drie nummers voelde iedereen zich op z'n gemak", stelt zanger Dinand, die het optreden naar eigen zeggen nooit zal vergeten. Een herhaling ziet hij overigens wel zitten. "Als je haar een keer hebt mogen bespelen, weet je wat het verschil maakt tussen haar en al de rest."

Kane, dat op 28 juni 2003 in de Amsterdam Arena stond, had nog nooit opgetreden in De Kuip. Trots resteert na het concert van zaterdag. "Dit is zo'n plek waarvan je tegen jezelf zegt: wooow, dat wij hier mogen staan. Het is echt fantastisch", beweert Dinand op de weblog. "Vijf jaar na de Amsterdam Arena werd het eindelijk De Kuip."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen