Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato doet deze maand niks

Shownieuws

Marco Borsato heeft besloten om na een drukke periode rust te nemen. "Ik ga deze zomer heel erg veel niks doen", stelt de zanger op zijn Hyves-pagina.

Marco Borsato gaat het er deze maand van nemen. Hij heeft besloten rust te nemen na de drukte van de afgelopen tijd. "Ik ga deze zomer heel erg veel niks doen", stelt de zanger op zijn Hyves-pagina. "Alleen maar genieten van zon, zee en strand en uiteraard van mijn gezin."

De 41-jarige artiest heeft naar eigen zeggen een hectische tijd achter de rug. Voor opnamen van de film 'Wit licht' verbleef hij tweeënhalve maand in Zuid-Afrika. De periode na de zomer belooft niet minder druk te worden. Het album 'Wit licht' ligt vanaf september in de winkel. Een maand later staat de zanger in Gelredome. En de film 'Wit licht' gaat in december in première.

Borsato's bezigheden in juli zien er iets anders uit. "Lekker bijslapen, lekker eten en lekker muziekje luisteren", schrijft hij verlekkerd. "En natuurlijk erg veel water, want mijn vakanties spelen zich altijd rondom water af. Zwemmen, jetski, surfen, en duiken."

Na de vakantie gaat het werk weer verder. "In augustus gaan we er weer tegenaan. We beginnen met VTM Live, een beregezellig evenement in Gent." Daarna gaat Borsato zijn nieuwe album afronden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen