Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix rookt sigaret bij opening café

Shownieuws

Johan Vlemmix heeft dinsdag bij wijze van openingsceremonie van zijn nieuwe zelfbedieningcafé een sigaret gerookt. "Roken is vies en ongezond", vindt hij wel.

Johan Vlemmix heeft dinsdag bij wijze van openingsceremonie van zijn nieuwe zelfbedieningcafé in Eindhoven geen lintje doorgeknipt, maar een sigaret gerookt. "Roken is vies en ongezond", vertelde hij kort voor dat zou gebeuren. "Nu maar hopen dat ik niet verslaafd raak. Ik ga niet te hard zuigen", kondigde hij aan.

Om het rookverbod te omzeilen opent de koningshuiskenner een etablissement waar wel gerookt kan worden, omdat er geen personeel aanwezig is. "Dit wordt het eerste café waar iedereen zelf de drankjes inschenkt", stelt de trotse eigenaar.

Om 14.00 uur opende rookhol Soestdijk 2 op de hoek Marconilaan en de Galileistraat. "In een later stadium wil ik het Smokers noemen", vertelt Vlemmix. Dinsdag kunnen gasten tot 20.00 uur blijven roken. De openingstijden staan nog niet vast. "Ik kijk eerst hoeveel animo er is."

Soestdijk 2 ligt niet midden in het centrum van de stad, maar Vlemmix verwacht toch veel klandizie. "Ik ken mensen die midden in de nacht omrijden voor sigaretten, dus ik denk dat ze de weg naar dit café ook wel zullen vinden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen