Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Helena Bonham Carter in nieuwe 'Terminator''

Shownieuws

Helena Bonham Carter krijgt mogelijk een rol als slechterik in de vierde 'Terminator'-film. De Britse actrice is in gesprek met producent Warner Bros..

Helena Bonham Carter krijgt mogelijk een rol als slechterik in de vierde Terminator-film. De Britse actrice is in gesprek met producent Warner Bros., zo meldt het Amerikaanse tv-programma Access Hollywood op basis van een anonieme bron. Of Bonham Carter in 'Terminator salvation' de rol van een mens of een cyborg zal spelen, is nog onbekend. Wel zou het gaan om een hoofdrol.

Volgens Access Hollywood zijn er nog geen handtekeningen gezet, maar zijn er serieuze gesprekken gaande. De casting voor 'Terminator salvation' is al vergevorderd. Zo is de hoofdrol van de sciencefictionfilm weggelegd voor Christian Bale, die binnenkort superheld Batman speelt in 'The Dark Knight'.

De 42-jarige Bonham Carter, die regelmatig excentrieke en slechte personages speelt, is eind dit jaar te zien in de zesde film over Harry Potter, 'Harry Potter and the half blood prince'. In de fantasyfilm neemt ze opnieuw de rol op zich van de gemene heks Bellatrix Lestrange. 'Terminator salvation' moet in de lente van volgend jaar in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen