Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears op zoek naar rustige woonwijk

Shownieuws

Britney Spears is op zoek naar een nieuwe woning in een rustige omgeving. Ook wil de zangeres parken in de buurt, waar haar zoons naar hartenlust kunnen spelen.

Britney Spears is op zoek naar een nieuwe woning in een rustige omgeving met een grote achtertuin. Ook wil de zangeres parken in de buurt, waar haar zoontjes Sean Preston (2,5) en Jayden James (1,5) naar hartenlust kunnen spelen. Dat blijkt uit rechtsdocumenten die maandag zijn vrijgegeven.

De 26-jarige zangeres is naarstig op zoek naar een optrekje met minder verkeer in de buurt. Haar huidige woning in Beverly Hills, die ze begin vorig jaar voor bijna 4,5 miljoen euro kocht, wordt dagelijks omzwermd door hordes paparazzi.

Jamie Spears, de vader van Britney, vroeg de rechtbank vorige maand om toestemming om de villa van zijn dochter te verkopen. De popster staat onder curatele van haar vader sinds ze begin dit jaar werd opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

Inmiddels lijkt het beter te gaan met Britney. Ze mag haar zoons, over wie ex-man Kevin Federline de volledige voogdij heeft, inmiddels weer drie dagen per week zien. Vorige week bepaalde een rechter dat ze ook weer bij hun moeder mogen logeren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen