Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit op de bres voor jonge Volendammers

Shownieuws

Jan Smit, Nick en Simon en de 3js zijn vanaf dinsdag ambassadeur van de jonge voetballers bij FC Volendam. Ze steunen de Kidsclub en de Juniorclub van de club.

Jan Smit, Nick en Simon en de 3js zijn vanaf dinsdag ambassadeur van de jonge voetballers bij FC Volendam. De bekende Volendammers steunen de Kidsclub en de Juniorclub van de voetbalvereniging in Volendam, die afgelopen seizoen kampioen van de Eerste Divisie werd.

Van Jan Smit was bekend dat hij fervent aanhanger is van de club in zijn geboorteplaats. Hij zou zelfs werken aan een nieuw clublied. Dat had de 22-jarige zanger beloofd na een verloren weddenschap met Volendam-spits Jack Tuyp.

Smit, Nick en Simon en de 3js, het trio Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte, geven woensdag tekst en uitleg op een persconferentie in het Volendamse Kras Stadion. Dan geven ze meer duidelijkheid over wat ze gaan doen voor de negenhonderd jongeren die zich via de Kidsclub en Juniorclub aan de voetbalsport hebben verbonden, zo meldt het management van Jan Smit maandag. Er staan die dag geen muzikale uitspattingen op de agenda.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen