Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hoe overleef ik mezelf?' populair in bioscoop

Shownieuws

'Hoe overleef ik mezelf?' heeft in zijn eerste weekeinde bijna 244 duizend euro opgebracht. Daarmee staat de film op de tweede plaats van de box office.

De jeugdfilm 'Hoe overleef ik mezelf?' van Nicole van Kilsdonk is goed bezocht in de bioscoop. De op het boek van Francine Oomen gebaseerde film over een tienermeisje dat naar een andere stad verhuist, bracht in zijn eerste weekeinde bijna 244 duizend euro op. Daarmee staat hij op de tweede plaats van de Nederlandse box office.

'Sex and the city' staat voor de derde week op rij boven aan de lijst van films met de hoogste omzet. De film over de vier New Yorkse vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda heeft tot nu toe ruim twee miljoen euro opgehaald.

De nummer twee van vorige week, 'The incredible Hulk', zakte in zijn tweede week naar de vierde plaats van de lijst. Derde staat net als vorig weekeinde 'Indiana Jones and the kingdom of crystal skull'.

In Amerika is de animatiefilm 'Wall-e' dit weekeinde binnengekomen op de eerste plaats van de box office met een omzet van bijna veertig miljoen euro. De nieuwe thriller 'Wanted' met Jennifer Lopez bracht in zijn eerste weekeinde ruim 32,4 miljoen euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen