Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grad Damen werkt aan kerstalbum

Shownieuws

Het mag dan volop zomer zijn, Grad Damen zit met zijn gedachten alweer midden in de winter. De volkszanger is bezig met de voorbereidingen voor een kerstalbum.

Het mag dan volop zomer zijn, Grad Damen zit met zijn gedachten alweer in hartje winter. De volkszanger, van wie in april het album 'Kom weer bij mij' verscheen, is druk bezig met de voorbereidingen voor een kerstalbum. "We hebben net een selectie van een twaalftal liedjes gemaakt", vertelt een woordvoerder van zijn platenmaatschappij Pluto Music. "Half augustus begint Grad met inzingen."

Behalve met het kerstalbum, waarvoor Emile Hartkamp en Jeffrey Weber nieuwe nummers hebben geschreven, is Damen druk bezig met voorbereidingen van een reeks concerten. "Grad geeft veel korte optredens, maar het is alweer een tijd geleden dat hij een groot concert met een live orkest heeft gegeven", vertelt de woordvoerder. "De concerten moeten eind dit jaar gaan plaatsvinden in zalen met ruimte voor vijftienhonderd tot vierduizend man."

Naar aanleiding van het kerstalbum denkt Grad ook na over een reeks speciale kerstconcerten. "We gaan deze week nog de mogelijkheden daarvan bespreken", vertelt de woordvoerder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen