Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tevredenheid over verloop Concert at Sea

Shownieuws

Concert at Sea is naar tevredenheid verlopen, melden politie en organisatie. Zo'n 55 duizend bezoekers kwamen af op het uitverkochte festival bij Renesse.

Concert at Sea is naar tevredenheid verlopen, melden politie en organisatie zondag. Zo'n 55 duizend bezoekers kwamen af op de uitverkochte derde editie van het festival bij Renesse, dat mede wordt georganiseerd door de Zeeuwse band Bløf. De organisatie spreekt van een geweldig weekend.

Aan veertig mensen is om uiteenlopende redenen medische hulp verleend. De politie hield een 18-jarige man uit Schouwen-Duiveland aan voor vernieling van een autospiegel en een 25-jarige man uit Veere voor openbare dronkenschap en baldadigheid. Beiden kregen een boete opgelegd.

Concert at Sea ging vrijdagavond op de Brouwersdam van start met een 'voorprogramma' met onder anderen Alain Clark en Bløf. De zaterdag begon met een optreden van de Belgische zanger Milow. Daarnaast traden artiesten als The Scene, IOS, Stevie Ann en Krezip met VanVelzen op.

Bløf verzorgde samen met de Amerikaanse band Counting Crows de drie kwartier durende finale van het festival. "Eindelijk hebben we na vier jaar voor een groot publiek het succes van 'Holiday In Spain' kunnen vieren", vertelt Bas Kennis van Bløf op de site van Concert at Sea. "Het was een topdag, waarbij alles klopte. Niet alleen onze samenwerking met Counting Crows, maar ook de gastoptredens van Sarah Bettens en Stevie-Ann maakten het festival tot een feest voor het publiek, maar ook zeker voor ons als muzikanten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen