Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Prins Andrew flirt met oude vlam Angie Everhart'

Shownieuws

De liefde tussen prins Andrew en actrice Angie Everhart lijkt opnieuw te zijn opgelaaid. Afgelopen week werd het duo op de gevoelige plaat vastgelegd.

De liefde tussen de Britse prins Andrew en actrice en fotomodel Angie Everhart lijkt opnieuw te zijn opgelaaid. Afgelopen week werd het duo op de gevoelige plaat vastgelegd toen de twee een rondje maakten in de sportauto van de ex van Sarah Ferguson.

Everhart is inmiddels weer in haar appartement in Manhattan, waar ze giechelend reageerde op vragen van nieuwsgierige verslaggevers, schrijf de Britse krant Daily Mail. "Ik reed alleen maar een rondje met hem", lachte ze. "Ik heb verder niets te zeggen." Ook een woordvoerder van het Britse koningshuis wil niet reageren.

De 38-jarige Everhart en de tien jaar oudere Andrew zouden sinds 2003 een knipperlichtrelatie hebben gehad. Twee jaar geleden logeerde de actrice, die in films speelde als 'Last action hero', 'Another 9½ weeks' en 'Bare witness', korte tijd bij de prins. Ze woonde toen ook de achttiende verjaardag van Beatrice, de oudste dochter van Andrew en zijn ex-vrouw Sarah, bij. Everhart had zich in een strak zwart korset gehesen voor het gemaskerde bal, waar rapper 50 Cent optrad.

De roodharige Everhart, die eerder relaties had met Sylvester Stallone, George Clooney en prins Albert van Monaco, zag enkele weken geleden haar relatie met acteur Joe Pesci op de klippen lopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen