Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kevin Federline werkt aan nieuwe single'

Shownieuws

Kevin Federline wil zijn carrière in de muziekwereld nieuw leven inblazen. De ex-man van Britney Spears werkt aan een nieuwe single die 'Daddy's home' heet.

Kevin Federline wil zijn carrière in de muziekwereld nieuw leven inblazen. De ex-echtgenoot van Britney Spears werkt aan een nieuwe single die de naam 'Daddy's home' draagt. "Hij heeft er veel tijd en moeite in gestoken, maar het is nog niet helemaal af", vertelt een bron aan het tijdschrift People.

Federline probeerde eerder al als rapper voet aan de grond te krijgen onder de naam K-Fed. Zijn debuutalbum 'Off the record' bleef twee jaar geleden op een teleurstellende 159e plaats steken in de Amerikaanse hitlijsten en werd unaniem afgekraakt door recensenten. Of de nieuwe single opnieuw een rapnummer is, is nog onbekend.

Begin dit jaar kreeg de 30-jarige Federline de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) tijdelijk toegewezen, nadat zijn losgeslagen ex-vrouw werd opgenomen in de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Inmiddels mag Britney haar zoons weer drie dagen per week zien en afgelopen week bepaalde een rechter dat ze ook weer bij hun moeder mogen logeren.

De 26-jarige Spears zou zelf de volledige voogdij over haar kroost terug willen. Donderdag hebben advocaten van de voormalige geliefden geprobeerd om buiten de rechtbank om tot een definitieve regeling te komen. Omdat deze poging op niets is uitgelopen, ziet het er naar uit dat de zaak in augustus in de rechtbank wordt uitgevochten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen