Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna viert sabbat met ex in New York

Shownieuws

Madonna heeft vrijdag en zaterdag een sabbatdienst bijgewoond in New York. Ze had haar kinderen en de vader van een van hen meegenomen, zo meldt People.

Madonna heeft vrijdagavond en zaterdag een sabbatdienst bijgewoond in New York. De zangeres had haar kinderen Lourdes (11), Rocco (7) en adoptiezoon David (2) meegenomen naar het Kabbalah-centrum. Haar echtgenoot Guy Ritchie was in geen velden of wegen te bekennen, maar de vader van Lourdes, fitnesstrainer Carlos Leon, was wel mee, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Leon brengt veel tijd door met de kinderen van zijn voormalige geliefde, terwijl zij zich voorbereidt op haar wereldtournee, die op 23 augustus van start gaat.

De Britse regisseur Ritchie en de Amerikaanse popster zouden na zeven jaar een punt achter hun huwelijk willen zetten. Vrijdag meldde de Britse krant The Times dat de zangeres een advocaat in de arm heeft genomen die eerder Paul Mc Cartney en prins Charles vertegenwoordigde tijdens hun scheidingen.

De 49-jarige Madonna droeg geen trouwring tijdens haar bezoekjes aan het centrum. "Madonna draagt de afgelopen zes jaar nauwelijks haar trouwring, dus daar steekt echt geen verborgen boodschap achter", vertelt haar woordvoerder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen