Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse straft harentrekkende fan

Shownieuws

Amy Winehouse heeft tijdens haar optreden op het Glastonbury Festival een fan gestompt. Ze haalde uit naar iemand die probeerde aan haar haren te trekken.

Amy Winehouse heeft zaterdag tijdens haar optreden op het Britse Glastonbury Festival een fan gestompt. De zangeres haalde uit naar iemand die probeerde aan haar haren te trekken, zo verklaarde haar woordvoerder tegen de BBC.

Winehouse trad een uur op, haar eerste volledige show in zeven maanden. Volgens haar woordvoerder waren 75 duizend toeschouwers afgekomen op het optreden van de zangeres, die twee weken geleden nog in het ziekenhuis werd opgenomen nadat ze was flauwgevallen.

De Grammy-winnares zong nummers als 'Cupid', 'Rehab' en Tears dry on their own' en sprong voor de laatste twee songs van het podium af om dichter bij haar fans te komen. "Bedankt voor jullie steun", riep ze de menigte toe.

Tijdens het Glastonbury Festival, dat zondag wordt afgesloten, traden onder anderen ook Jay-Z, Duffy en Massive Attack op. Zondag staan artiesten John Mayer, The Verve, Leonard Cohen en Goldfrapp op het programma. Nederland is op het festival vertegenwoordigd met Kraak & Smaak en dj Sander Kleinenberg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen