Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert at Sea alsnog uitverkocht

Shownieuws

De laatste paar duizend van de 55 duizend kaarten voor Concert at Sea zijn zaterdag alsnog verkocht. Het Zeeuwse festival wordt medegeorganiseerd door Blof.

De laatste paar duizend van de 55 duizend kaarten voor Concert at Sea zijn zaterdag alsnog verkocht. Dat zegt een woordvoerder van het festival bij Renesse. "Vanochtend waren er nog enkele duizenden kaarten verkrijgbaar, maar die zijn allemaal bij de poort verkocht."

De sfeer op het evenement, dat medegeorganiseerd wordt door de Zeeuwse band Bløf, is zaterdagmiddag goed. "De zon schijnt. Er hangt een ontspannen sfeer. Er lopen ook gezinnetjes rond en veel jonge mensen. Het is echt een heel gemengd publiek."

De derde editie van het Zeeuwse festival ging vrijdagavond van start met een 'voorprogramma' met onder anderen Alain Clark. De zaterdag begon met een optreden van de Belgische zanger Milow op het Zeeland podium. Op dit kleinere podium vindt het middagprogramma plaats, met ook shows van Stevie Ann en IOS. Vanaf 17.30 uur gaan de optredens verder op het hoofdpodium, met onder meer The Scene, Wolff, Krezip, Bløf en Counting Crows.

De woordvoerder vertelt dat de Amerikaanse Counting Crows ook hun eigen publiek naar het festival trekken. "Toen het terrein van het hoofdpodium nog gesloten was, lagen daar al fervente buitenlandse Counting Crows-fans te wachten tot de hekken op zouden gaan. Dat zijn de echte diehards die de band over de hele wereld volgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen