Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge verloot huiskamerconcert

Shownieuws

Fans die de nieuwe single van Thomas Berge downloaden van zijn website maken kans op een huiskamerconcert van de zanger. 'Zonder jou' is zijn eerste toptienhit.

Fans die de nieuwe single van Thomas Berge downloaden van zijn website maken kans op een huiskamerconcert van de 18-jarige zanger. In het programma C@mp op RadioNL kondigde de artiest aan dat hij met zijn eigen geluidsinstallatie bij de loterijwinnaar een optreden van een halfuur zal weggeven.

Vrijdag werd bekend dat Berges nieuwe single 'Zonder jou' maandag binnenkomt op de tiende plaats van de Single Top 100. Het betekent zijn eerste toptienhit. De 24e plaats die hij in 2003 bereikte met de single 'Mijn luchtballon' was tot nu toe zijn hoogste notering in de hitlijst.

De als Chiel Ottink geboren zanger is 'superblij' met zijn eerste grote hit. Hij zat vrijdag te eten bij de Chinees toen zijn nieuwe producer Justin Pieplenbosch hem belde met het goede nieuws. Toen hij thuiskwam heeft de jonge Twent naar eigen zeggen meteen een fles champagne opengetrokken.

'Zonder jou' is het eerste nummer dat Berge uitbracht met zijn nieuwe producent. Hij brak onlangs met zijn vaste producer Jeroen Dirksen, nadat deze in conflict was gekomen met Berges manager Johnny Sap. De samenwerking tussen Pieplenbosch en de blonde zanger liep vanaf het eerste moment soepel. "Het is fijn werken. Er was van onze eerste ontmoeting een klik", vertelde Berge. "Hij denkt heel goed mee."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen