Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en Kevin komen er niet uit zonder rechter

Shownieuws

Een poging van Britney Spears en Kevin Federline om buiten de rechtszaal om tot een voogdijregeling te komen, is mislukt. Het voormalige stel heeft twee zoons.

(Novum/AP) - Een poging van de advocaten van Britney Spears en Kevin Federline om buiten de rechtszaal om tot een definitieve voogdijregeling te komen, is mislukt. Dat vertelde Federline's advocaat Mark Kaplan aan het Amerikaanse tijdschrift People. De ouders van de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James zaten donderdag om de tafel, maar kwamen er niet uit.

Begin dit jaar kreeg de 30-jarige Federline de volledige voogdij over de twee jongetjes tijdelijk toegewezen, nadat zijn losgeslagen ex-vrouw werd opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Inmiddels mag Britney haar zoons drie dagen per week zien en begin deze week bepaalde een rechter dat ze ook weer bij hun moeder mogen logeren.

Federline wilde deze regeling graag zo houden, zei Kaplan. Het kamp van Britney ging echter niet akkoord met dat voorstel. De 26-jarige zangeres, die de laatste paar maanden niet meer uit de band is gesprongen, zou zelf de volledige voogdij over haar kroost willen. Het ziet er naar uit dat de zaak in augustus tijdens een reeks rechtbankzittingen wordt uitgevochten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen