Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relatie Hans Klok geen lang leven beschoren

Shownieuws

Hans Klok weet nu al dat de relatie met zijn twintig jaar jongere minnaar binnenkort eindigt. "Ik ben degene die in de steek wordt gelaten."

Hans Klok weet nu al dat de relatie met zijn twintig jaar jongere minnaar binnenkort eindigt. "Ik ben degene die in de steek wordt gelaten", zegt de illusionist in Story. "Deze relatie duurt zo lang als mijn show nog in Nederland te zien is", stelt de 39-jarige Klok.

Twee weken geleden maakte de illusionist in De Telegraaf bekend dat een einde was gekomen aan zijn relatie met Frank, met wie hij al zeventien jaar samen was. "Ik ben verliefd geworden op een van de dansers in mijn ensemble", bekende hij toen. Nu blijkt dat deze verhouding geen lang leven beschoren is, want zijn nieuwe liefde vertrekt binnenkort.

"Direct na de laatste Nederlandse voorstelling vertrekt James naar Amerika waar hij een halfjaar lang als danser gaat werken op een cruiseschip", vertelt Klok. "In wezen hoop je natuurlijk dat je contact blijft behouden, maar ik weet nu al dat dat er niet van gaat komen", stelt de realistische illusionist.

Klok gaat geen hutje boeken op het schip. "Het is dan gewoon over. Het enige waar ik me straks mee bezighoud, is mijn carriere." Klok denkt dat veel deuren voor hem geopend zijn dankzij zijn avontuur in Las Vegas van vorig jaar. "Ik wil de wereld veroveren. Zeker nu niets me meer in Nederland houdt, is dat mijn grootste doel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen