Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joan Rivers uit talkshow gezet na scheldpartij

Shownieuws

Joan Rivers heeft tijdens de reclame van een Britse talkshow haar biezen moeten pakken. Ze was in een tirade uitgebarsten over Russell Crowe en schold daarbij.

(Novum/AP) - Joan Rivers heeft dinsdag tijdens de reclame van een Britse talkshow haar biezen moeten pakken, nadat ze in een tirade was uitgebarsten over acteur Russell Crowe. De Amerikaanse comedienne gebruikte daarbij scheldwoorden, terwijl het programma live werd uitgezonden.

Rivers fungeerde als gastpresentatrice van het programma, Loose Women. Vlak voordat ze de krachttermen in de camera riep, zei ze nog dat de woorden die ze ging gebruiken maar beter door de redactie gecensureerd konden worden. Kennelijk was ze zich er niet van bewust dat het programma live werd uitgezonden.

De 75-jarige presentatrice, die onder meer werkte voor E! Entertainment en The Shopping Channel, ziet er zelf wel de lol van in. "Ik wist niet dat Loose Women een afvalrace was."

Rivers zei onder meer over Crowe dat ze hem het liefste de huid vol zou schelden als ze hem zou tegenkomen op de rode loper. Het was volgens de presentatrice de eerste keer in veertig jaar dat ze werd gevraagd te vertrekken tijdens een televisieprogramma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen