Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ahoy-concert Within Temptation op dvd

Shownieuws

Within Temptation brengt een dvd uit van hun 'Black symphony'-concert. Het schijfje zal een lading aan bonusmateriaal bevatten, waaronder videoclips.

Within Temptation brengt een dvd uit van het 'Black symphony'-concert, dat de band in februari samen met het Metropole Orkest gaf in de Rotterdamse Ahoy. Dat meldt platenmaatschappij Sony/BMG woensdag. Het schijfje ligt vanaf 22 september in de winkel.

Naast het concert in Rotterdam bevat de dvd bonusmateriaal, waaronder diverse videoclips, beelden van awardshows en beelden achter de schermen. De volledige inhoud van de dvd wordt later bekendgemaakt. Over de show was het gerenommeerde Britse tijdschrift Kerrang! zeer positief. "De beste show ter wereld", schreef het blad zelfs.

De rockband stond zondag op het Download Festival op het Britse terrein Donington Park. Naast Within Temptation waren daar Kid Rock, Incubus, The Offspring en Kiss te zien. Deze zomer staat de formatie op meerdere muziekfeesten, zoals het Belgische Pukkelpop, het Nederlandse Beatstad en het Britse Electric Weekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen