Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader verkoopt huis Britney Spears

Shownieuws

De vader van Britney Spears gaat haar huis verkopen. Een rechter gaf dinsdag toestemming aan Jamie Spears om de villa in Studio City van de hand te doen.

(Novum/AP) - De vader van Britney Spears gaat haar huis verkopen. Een rechter in Los Angeles gaf dinsdag toestemming aan Jamie Spears om de villa in Studio City van de hand te doen.

Toestemming van de rechter was nodig omdat de zangeres sinds februari onder curatele staat van haar vader. Het is nog niet duidelijk waar de blondine wil gaan wonen. "Ze wil meer privacy en ruimte voor haar zoontjes om op te groeien", weet een bron van het Amerikaanse tijdschrift People.

Het is niet de eerste keer dat de vader van Britney een rechter toestemming vraagt om bezittingen van zijn dochter te verkopen. In maart stond de rechtbank toe dat Jamie een aantal van haar zeven auto's verkocht. Jamie beheert in ieder geval nog tot en met 31 juli de portemonnee van zijn zingende dochter.

De advocaat van Britney liet in de rechtbank weten dat zijn client de komende dagen buiten de staat Californie is. Volgens een tweede bron van People vertrekt Britney deze week nog naar Louisiana, waar haar 17-jarige zusje Jamie Lynn ieder moment kan bevallen van haar eerste kindje. Jamie Lynn zou zich de laatste tijd 'niet zo goed' voelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen