Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Metroman Armin van Buuren is moederskindje

Shownieuws

Armin van Buuren heeft een vrouwelijke kant. "Ik ben erg metro: echt een moederskindje en ik smeer sinds kort ook crèmes op mijn gezicht", vertelt hij in Flair.

Armin van Buuren schaamt zich niet voor zijn vrouwelijke kant. "Misschien heb ik veel vrouwelijke hormonen", stelt de dj in weekblad Flair. "Ik ben erg metro: echt een moederskindje en ik smeer sinds kort ook crèmes op mijn gezicht. Sindsdien zie ik er wel beter uit, zegt iedereen."

De 31-jarige Van Buuren, van wie onlangs het album 'Imagine' verscheen, reist voor zijn werk de hele wereld af. En dat terwijl hij kampt met vliegangst. "Mensen horen niet te vliegen, dat is tegennatuurlijk", vindt de dj, die zijn angsten tegenwoordig redelijk onder controle weet te houden. "Met turbulentie heb ik nog wel moeite, maar het gaat steeds beter."

Van Buuren is inmiddels negen jaar samen met zijn vriendin Erika, die hij zijn 'steun en toeverlaat' noemt. "Het is voor mij niet makkelijk een relatie te hebben, dat zeg ik heel eerlijk. Ik heb geen standaard werktijden, word veel afgeleid. Ik weet ook hoe moeilijk het voor haar is."

De dj denkt in zijn relatie 'een heel eind te komen' zolang hij open en eerlijk is. "Ik kan alleen maar hopen dat het goed blijft gaan, want iedereen om ons heen gaat maar uit elkaar tegenwoordig", constateert hij. "Ik word er helemaal gestoord van. Het lijkt wel alsof mensen niet meer hun best doen voor elkaar. Daar zijn we ons erg bewust van."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen