Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie onderneemt stappen tegen stripclub

Shownieuws

Sylvie van der Vaart onderneemt stappen tegen een stripclub in Florida. Cheetah Club gebruikt zonder toestemming een foto van haar in een advertentie.

Sylvie van der Vaart onderneemt stappen tegen een stripclub in de Amerikaanse staat Florida, die zonder toestemming een foto van haar gebruikt in een advertentie. Dat heeft haar manager dinsdag bevestigd.

Q Music-dj Gijs Staverman maakte dinsdag in zijn radioshow bekend dat hij tijdens een recent verblijf in Miami per toeval op de foto van de voetbalvrouw in de advertentie van de stripclub stuitte. "We hebben uiteraard geen toestemming verleend voor het gebruik van de foto's", vertelt haar zaakwaarnemer Floris Weisz. "We hebben inmiddels een advocaat op de zaak gezet."

Volgens Weisz betreurt Van der Vaart de advertentie van Cheetah South Florida. "Ze vindt het vooral heel vervelend voor haar familie", laat hij weten. Het zou niet de eerste keer zijn dat een bedrijf oneigenlijk gebruikmaakt van de afbeelding van de 30-jarige blondine. "Die bedrijfjes plukken een foto van internet en hopen er mee weg te komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen