Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Spijkerman niet in zee met RTL

Shownieuws

Jack Spijkerman zal niet te zien zijn op een zender van RTL. De partijen konden het niet eens worden over de invulling van een nieuw te ontwikkelen programma.

Jack Spijkerman zal niet te zien zijn op een zender van RTL Nederland. De twee partijen konden het niet eens worden over de invulling van een nieuw te ontwikkelen programma. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt.

Het afgelopen jaar zijn er gesprekken geweest tussen Spijkerman en RTL. Op inhoudelijk gebied waren er echter onoverkomelijke meningsverschillen, zegt RTL.

Eind februari maakte Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, bekend dat werd nagedacht over een nieuw satirisch programma dat de 59-jarige Spijkerman zou presenteren voor RTL. De samenwerking leek vanzelfsprekend nadat tv-zender Tien, van mediamagnaat John de Mol, vorig jaar was overgenomen door RTL.

Spijkerman werd hevig bekritiseerd toen hij in 2005 overstapte van de Vara naar Talpa, de voorloper van Tien waar hij vanaf begin 2006 het programma Koppensnellers presenteerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen