Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nicole Kidman wil geen miljoenen voor babyfoto's'

Shownieuws

Nicole Kidman piekert er niet over om de eerste foto's van hun pasgeboren dochter voor veel geld te verkopen. De actrice vindt deals niet gepast, zegt een bron.

Nicole Kidman piekert er niet over om de eerste foto's van hun pasgeboren dochter voor veel geld te verkopen. De 41-jarige actrice en haar man Keith Urban hebben nog niet besloten of en wanneer ze kiekjes van Sunday Rose de openbaarheid in sturen, maar miljoenen dollars willen ze er in ieder geval niet voor hebben, zegt een anonieme bron in de Sydney Morning Herald. "Ze vinden het niet gepast om deals te sluiten"

Het Australische koppel is er zich volgens de bron van bewust dat de media staan te springen om foto's van Sunday Rose, wier naam is geïnspireerd door de Australische kunstmuze Sunday Reed. Babyfoto's van sterrenkoppels zijn in trek. Zo wordt gespeculeerd dat Angelina Jolie en Brad Pitt een bedrag van ruim zeven miljoen euro voor de foto's van hun dit weekeinde geboren tweeling kunnen ontvangen.

Komende weken verblijft Sunday Rose samen met haar ouders, grootmoeder Janelle en tante Antonia in het Amerikaanse huis van Kidman en Urban in Nashville. In september wordt het meisje in Sydney gedoopt in de kapel waar het duo in 2006 trouwde. Ook de dienstdoende priester is dan dezelfde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen