Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kale Marilyn Manson blijkt lookalike

Shownieuws

Een lookalike van Marilyn Manson heeft doen voorkomen of de rocker kaal is. Op een filmpje is te zien hoe iemand de pruik van het hoofd van de lookalike trekt.

Een lookalike van Marilyn Manson heeft doen voorkomen of zijn beroemde evenbeeld kaal is. Op een filmpje, dat onlangs geplaatst is op de videowebsite LiveLeak, is te zien hoe een man een pruik van het hoofd van de lookalike trekt, waaronder een kaal hoofd zichtbaar wordt.

Verscheidene media suggereren dat het incident plaatvond op het Franse popfestival Eurockéennes, dat plaatsvond van 4 tot en met 6 juli Op de website van de 39-jarige Manson is echter te zien dat de artiest op het moment van het festival niet op toer was. Bovendien laat de website van het festival niets weten over een optreden van Manson.

Op het filmpje is te zien hoe een uitzinnige fan keer op keer de aandacht probeert te trekken van de neprocker. De Franse fan wordt op een afstandje gehouden door bodyguards totdat de nep-Manson toestemming geeft om de aanhanger dichterbij te laten komen.

Het evenbeeld van de rocker en de Fransman schudden elkaar de hand, maar de jongeman wil hem kussen. Terwijl hij aanstalten maakt om dichterbij te komen, grijpt hij plotseling naar het hoedje van de nepartiest en trekt zowel het hoofddeksel als de pruik van het hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen