Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana overweegt nieuwe sexy kalender

Shownieuws

Tatjana Simic overweegt opnieuw een kalender met sexy foto's van zichzelf op de markt te brengen. Dat vertelt de 45-jarige blondine deze week in Tros Kompas.

Tatjana Simic overweegt opnieuw een kalender met sexy foto's van zichzelf op de markt te brengen. "Het staat op mijn verlanglijstje om als een rijpe, jonge vrouw - want ik voel me nog steeds niet oud - mooi op een kalender te prijken", vertelt de blondine deze week in Tros Kompas.

De 45-jarige Simic poseerde in 1994 voor het eerst naakt voor de Tatjana kalender, waarna nog vele edities zouden volgen. De seksbom vindt dat haar gezicht in de loop der jaren meer karakter heeft gekregen. "Sex-appeal heeft niets met leeftijd te maken", vindt ze. "Ik wil heel graag laten zien dat je als vrouw niet afgeschreven hoeft te zijn als je boven de veertig of vijftig bent."

Simic heeft weinig problemen met ouder worden. "Natuurlijk zou ik wel altijd rond de 30 willen blijven, maar dat kan nu eenmaal niet", zegt ze. "Je kunt wel gaan spuiten en snijden, maar ik ben daar bang voor. Zeg nooit nooit natuurlijk, maar dan zouden het bij mij kleine dingetjes zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen