Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corry Konings opent tapasbar in Spanje

Shownieuws

Corry Konings opent op 3 augustus een tapasbar in het Spaanse plaatsje Benalmádena. De zangeres zal de zaak niet zelf runnen, maar wel veel aanwezig zijn.

Corry Konings opent op 3 augustus een tapasbar in het Spaanse plaatsje Benalmádena. "Het is een café met terras op een heel romantisch pleintje", vertelt haar vriend Wim Tromp over de bar op een plein in de haven Puerto Marina. "Het wordt helemaal aangekleed met gouden en platina platen van Corry en andere spullen om er een echt Corry-gebeuren van te maken."

De 56-jarige zangeres emigreerde vorig jaar met Wim en haar zoon Joerie naar Spanje. Het stel werd er door een Nederlandse kennis in Spanje op geattendeerd dat een tapasrestaurant te koop stond, waarop Konings de zaak kocht en die omdoopte tot het 'Corry Koningsplein'. Konings zal bijna dagelijks voor de gezelligheid aanwezig zijn in haar café, dat tien minuten lopen van haar huis ligt. Voor de dagelijkse gang van zaken heeft ze een manager en ander personeel aangenomen.

De zangeres, die hits scoorde met 'Mooi was die tijd' en 'Adios Amor', heeft samen met haar 33-jarige vriend grootste plannen met het plein voor het tapascafé. "We willen op lange termijn evenementen op het plein gaan organiseren", vertelt Wim. "Denk aan theater, flamencodansen en natuurlijk optredens van artiesten en Corry zelf."

Corry, die momenteel met haar 21-jarige dochter in New York verblijft voor een korte vakantie, wil de opening volgende maand groots vieren met veel muziek, eten, drinken en gezelligheid. "Iedereen is uitgenodigd", roept Wim enthousiast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen