Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig Village People-zanger verlaat ziekenhuis

Shownieuws

Voormalig Village People-zanger Victor Willis is ontslagen uit het ziekenhuis. Vorige week werden er enkele knobbeltjes van zijn stembanden verwijderd.

Voormalig Village People-zanger Victor Willis is ontslagen uit het ziekenhuis in San Diego waar hij werd geopereerd aan zijn stembanden. Dat meldt het Britse persbureau Reuters. Bij de ingreep die een week geleden plaatsvond werden enkele knobbeltjes verwijderd van de stembanden van de 57-jarige artiest.

Willis, die in de band de rol van politieagent vertolkte, mag negentig dagen niet zingen. Hij sprak de hoop uit snel weer op te kunnen treden als soloartiest. "Ik voel me goed en hoop voor het einde van het jaar weer op te treden, maar ik kan nog niets met zekerheid zeggen."

Village People werd in 1977 opgericht. Willis, die meeschreef aan hits als 'YMCA' en 'Macho man', verliet de band na drie jaar en startte een solocarrière. De laatste jaren was hij meer in het nieuws vanwege zijn privégedrag dan om zijn muzikale kwaliteiten. Zo werd hij betrapt op cocaïnebezit en gearresteerd na het mishandelen van zijn vriendin. Hij zou haar bijna hebben gewurgd en met een mes hebben bedreigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen