Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen rare kindernamen voor Minnie Driver

Shownieuws

Minnie Driver wil niet meedoen aan de Hollywoodtrend om kinderen aparte namen te geven. "Mijn kinderen krijgen geen saaie naam, maar het moet wel leuk blijven."

(Novum/AP) - Minnie Driver is niet van plan mee te doen aan de Hollywoodtrend om kinderen aparte namen te geven. Dat vertelt de Britse actrice, die volgende maand haar eerste kind verwacht. "Ik ben niet van plan om het een heel rare naam te geven. Mijn kinderen krijgen geen saaie naam, maar het moet wel leuk blijven."

De afgelopen jaren duiken er in showbizzland steeds meer rare namen op. Sterrenkinderen met aparte namen zijn onder anderen dochtertje Bluebell Madonna van Spice Girl Geri Halliwell, dochter Shiloh van Brad Pitt en Angelina Jolie en Suri, het dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes. De kinderen van Gwyneth Paltrow en Chris Martin heten Apple en Moses.

Een recent voorbeeld is de vorige week geboren Sunday Rose van Nicole Kidman en Keith Urban. Sunday kwam op een maandag ter wereld.

Dat een gekke naam de sterrenkinderen niet altijd bevalt, blijkt uit het feit dat enkele van hen op latere leeftijd hun naam hebben veranderd. Zo heet Dandelion, de dochter van Keith Richards, tegenwoordig Angela. Ook Zowie Bowie, de zoon van David, veranderde zijn naam: hij luistert nu naar de naam Duncan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen