Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Silverman en Jimmy Kimmel uit elkaar

Shownieuws

De relatie tussen Sarah Silverman en Jimmy Kimmel is voorbij. Dat hebben woordvoerders van de twee Amerikaanse komieken maandag laten weten.

(Novum/AP) - De relatie tussen Sarah Silverman en Jimmy Kimmel is voorbij. Dat hebben woordvoerders van de komieken maandag laten weten. "Jimmy en Sarah hebben verder geen commentaar", vertelt een woordvoerder van Kimmel.

De 37-jarige Silverman en de twee jaar oudere Kimmel waren vijf jaar samen. Silverman, die in het nieuws kwam door haar pittige commentaar op Britney Spears en Paris Hilton toen ze vorig jaar de MTV Movie Awards presenteerde, was regelmatig te gast in de talkshow van haar vriend. Begin dit jaar veroorzaakten zij een hype op internet met een serie satirische filmpjes. Het begon met een video van Silverman, waarin ze opbiecht een affaire te hebben met acteur Matt Damon.

Kimmel liet het er niet bij zitten en maakte een video, waarin hij bekent een relatie te hebben met acteur Ben Affleck, een vriend van Damon. Zo laat hij in de video zijn nagels lakken door de bekende acteur, staren ze samen intiem uit een raam en maken ze lange romantische wandelingen. Ook maakt een sterrencast, bestaande uit onder anderen Brad Pitt en Harrison Ford, zijn opwachting om in de trant van 'We are the world' een tribuut te brengen aan Kimmel en Affleck.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen