Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Black terug naar school

Shownieuws

Jack Black is te zien in het vervolg op de succesfilm 'School of Rock'. In deel twee leidt hij een groep studenten langs de muziekgeschiedenis van Amerika.

Jack Black keert terug naar de School of Rock. De acteur werkt hiervoor weer samen met Richard Linklater, de man achter het eerste deel. De regisseur schrijft momenteel ook het script van de film, dat de titel 'School of Rock 2: America rocks' meekrijgt. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

In het vervolg speelt Black de leraar Dewey Finn die een groep zomerstudenten leidt op een schoolreis door de Amerikaanse muziekgeschiedenis voert. Het eerste deel was een wereldwijd succes. De productie kostte nog geen twintig miljoen euro en bracht wereldwijd in de bioscoop ruim tachtig miljoen euro op.

Black heeft het er maar druk mee. Zo is zijn stem momenteel te horen in 'Kung fu panda', het afgelopen weekeinde na 'Hancock' de bestbezochte film in Nederland. Binnenkort is de bolle grappenmaker ook nog te zien in 'Tropic thunder', naast Ben Stiller en Tom Cruise, en de Judd Apatow-komedie 'Year one'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen