Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Voight feliciteert dochter Angelina Jolie

Shownieuws

Acteur John Voight heeft zijn dochter Angelina Jolie via de Amerikaanse televisie gefeliciteerd met de geboorte van haar tweeling. Ze hebben geen contact meer.

Acteur John Voight heeft zijn dochter Angelina Jolie via de Amerikaanse televisie gefeliciteerd met de geboorte van haar tweeling. "Ik ben erg gelukkig", zei Voight op het televisiekanaal The Insider over de geboorte dit weekeinde van zijn kleinkinderen Knox Leon en Vivienne Marcheline. Angelina Jolie en haar vader hebben geen contact meer. "Ik ben in de wolken, Pat", verklaarde de 69-jarige Voight tegen Pat O'Brien, de presentator van Entertainment Tonight. "We kunnen alleen maar hopen dat moeder en kindjes gezond zijn."

Voight is al jaren gebrouilleerd met zijn dochter. Op de set van 'Tomb Raider' in 2001, waarin zij beiden schitterden, hadden ze een korte reunie. Al snel daarna liet Jolie weten dat de banden weer verbroken waren.

In de felicitatie liet Voight, die momenteel bezig is met opnamen van de serie 24, weten te hopen op een nieuwe hereniging. "Als ze me vandaag zouden bellen, zou ik er meteen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen