Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plannen voor reunie 2 Unlimited

Shownieuws

Er zijn plannen voor een reunie van 2 Unlimited met Anita Doth en Ray Slijngaard. Volgens het management van Doth staat het plan nog in de kinderschoenen.

De originele bandleden van 2 Unlimited Anita Doth en Ray Slijngaard hebben plannen voor een reunie. Volgens het management van Doth staat het plan nog in de kinderschoenen. De twee leden van de succesvolle danceformatie, die elkaar al jaren niet meer hadden gesproken, zijn in ieder geval weer 'on speaking terms'.

Het initiatief komt van Slijngaard. "Inmiddels hebben ze een aantal keren met elkaar gegeten en voorzichtig gesproken over een reunie", legt de manager van Doth uit. "Het moet een grote show worden met dansers en alles erop en eraan. Anders doen we het niet. Ook moeten we een licentie afsluiten voor de naam 2 Unlimited met de eigenaren."

Het project en de naam 2 Unlimited werd in 1991 bedacht door de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Het danceduo scoorde ruim vijf jaar lang internationaal hits met liedjes als 'No limit', Twilight zone' en 'The real thing'. Anita en Ray stopten twaalf jaar geleden vanwege ruzie en zakelijke en muzikale meningsverschillen. De Coster en Wilde bliezen twee jaar later met de zangeressen Romy van Ooijen en Marion van Iwaarden de groep nieuw leven in, overigens zonder succes.

Anita Doth werkt ondertussen aan een nieuw soloalbum. "Veel bekende deejays, onder wie dj Chuckie en Armin van Buuren, hebben al interesse getoond om mee te werken aan haar nieuwe cd", vertelt haar manager. "Ook werken we aan een nieuwe buhne-act met repertoire van 2 Unlimited en nieuwe nummers waarbij ze wordt begeleid door een liveband." De nieuwe single en het nieuwe album van Anita Doth verschijnen in oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen