Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell vindt zichzelf geen slecht persoon

Shownieuws

Naomi Campbell vindt dat de media zich te veel op haar negatieve kanten richten. "Ik ben geen slecht persoon", vertelt ze in de Britse krant Daily Mirror.

Naomi Campbell vindt dat de media zich te veel op haar negatieve kanten richten. "Ik ben geen slecht persoon", vertelt ze in de Britse krant Daily Mirror. "Als mensen al die negatieve dingen over mij zeggen, negeer ik ze. Het doet me pijn, maar ik weet dat er veel meer goeds in de wereld is."

Het 38-jarige topmodel zegt 'bevoorrecht te zijn omdat ze veel liefdadigheidswerk kan doen'. "Daar wordt geen aandacht aan besteed omdat ik daar niemand mee lastigval", denkt Campbell. "Daarom richten ze zich alleen maar op de negatieve dingen."

Eind vorige maand kreeg het heetgebakerde fotomodel een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd wegens mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow. Het was niet de eerste keer dat Campbell een taakstraf moet uitvoeren. Ze dweilde vorig jaar maart vijf dagen lang de vloeren van een pakhuis in Manhattan omdat ze haar huishoudster zou hebben mishandeld.

Campbell heeft 'in die moeilijke tijd' veel steun gehad aan haar goede vriendin Kate Moss. "Ik ben blij dat ik vrienden als Kate heb die altijd voor me klaarstaan", vertelt de donkere schone. "Zelfs als we niet eens op hetzelfde continent zijn, is ze er voor me. In tijden als deze leer je je echte vrienden kennen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen