Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko open over relatiebreuk

Shownieuws

Victoria Koblenko heeft zich uitgelaten over de breuk met Evgeniy Levchenko. Hij zou niet de keuze hebben willen maken om honderd procent voor haar te gaan.

Victoria Koblenko heeft zich op haar website uitgelaten over de breuk met FC Groningen-voetballer Evgeniy Levchenko. "Honderd procent voor iemand gaan is de belangrijkste keuze die je in een relatie moet maken. Als die keuze te lang uitblijft, is het tijd door te gaan", stelt de roodharige actrice.

Eerder werd gesuggereerd dat overspel de oorzaak was van het einde van de vijfjarige relatie. "Jammer dat de kranten schrijven wat ze schrijven", stelt de 27-jarige Koblenko. "Ieder weldenkend mens dat een heftige liefde heeft gevoeld, weet dat zaken veel gecompliceerder liggen dan wel of niet overspel."

Koblenko, evenals haar ex van Oekraiense komaf, maakte de breuk anderhalve week geleden bekend in haar column in Metro. Daarbij hintte ze zelf op overspel. "Ik ben wat trager van begrip en het duurde een aantal maanden om 'hem' door te hebben. Misschien moet ik Jort eens bellen, dan kunnen we bij elkaar uithuilen", stelde ze, doelend op de relatiebreuk van Jort Kelder. Hij werd bedrogen door zijn vriendin Georgina Verbaan.

Dat Levchenko volgens Koblenko niet de belangrijke keuze kon maken om helemaal voor haar te gaan, was voor haar reden om een einde te maken aan de relatie. "De rest is bijzaak", vindt ze. De toekomst ziet de actrice positief in. "Ik geloof dat elke gesloten deur nieuwe wegen opent."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen