Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling herstelt thuis van operatie

Shownieuws

Gerard Joling is ontslagen uit het ziekenhuis, nadat hij onder het mes ging wegens een blindedarmontsteking. "Alles gaat weer helemaal goed", weet zijn manager.

Gerard Joling is vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis, nadat hij onder het mes ging wegens een blindedarmontsteking. "Alles gaat weer helemaal goed", zegt zijn manager Wino Omtzigt. De zanger heeft alle geplande optredens van volgende week afgezegd.

Vanaf de week erna houdt de 48-jarige artiest vakantie. Dat had hij al voor zijn tiendaagse opname ingepland, zegt Omtzigt. "Dus dat komt nu wel heel goed uit." Tot begin augustus is Joling van plan om het rustig aan te doen. "In principe blijft hij in Nederland, tenzij het slecht weer wordt."

De zanger werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen, waar hij een spoedoperatie onderging. Tijdens de ingreep werd een abces verwijderd en werd zijn buikwand schoongemaakt.

Zijn gezondheidsproblemen vallen samen met de release van zijn nieuwe album 'Bloedheet'. Op de plaat staat onder meer de single '24 uur per dag verliefd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen