Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste toptienhit voor Thomas Berge

Shownieuws

Het is Thomas Berge na jaren gelukt. Voor het eerst heeft hij een toptienhit te pakken. Met zijn single 'Zonder jou' komt hij binnen op nummer tien.

Het is Thomas Berge na jaren eindelijk gelukt. Voor het eerst in zijn carrière heeft hij een toptienhit te pakken. Met zijn single 'Zonder jou' komt de blonde zanger binnen op nummer tien in de Single Top 100.

Twee weken geleden trad de 18-jarige Berge nog met zijn kersverse hit op in Goede Tijden Slechte Tijden. In de soap schreef het personage Milan Alberts het liedje voor zijn ex-vriendin Nina. Voordat Thomas Berge als zichzelf verscheen om het nummer van Milan ten gehore te brengen, was het al enkele malen in de soap te horen geweest.

Tot nu toe kwam Chiel Ottink, zoals Berge eigenlijk heet, nooit verder dan de 24e plek in de hitlijst. Deze bereikte hij in 2003 met de single 'Mijn luchtballon', die hij op 12-jarige leeftijd opnam. Een postorderbedrijf verspreidde het plaatje ter promotie. Met zijn nieuwe producer Justin Pieplenbosch lukt het op eigen kracht om een hoge positie te bereiken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen