Kies je favoriete radiostation

Dossiers

O.J. Simpson voelt zich onheus bejegend

Shownieuws

O.J. Simpson vindt dat hij onheus wordt bejegend sinds de rechtszaak over de moord op zijn ex. "Het lijkt wel of iedereen altijd mij moet hebben", zegt hij.

(Novum/AP) - O.J. Simpson vindt dat hij onheus wordt bejegend sinds de geruchtmakende rechtszaak over de moord op zijn ex. "Het lijkt wel of iedereen altijd mij moet hebben", zegt de voormalige footballspeler in een interview met de Amerikaanse radiozender KFGO. Volgens de boomlange acteur wordt hij nu aangeklaagd door een 'te ambitieuze advocaat'.

De 60-jarige Simpson zou in september met enkele kameraden onder dreiging van geweld spullen hebben gestolen van twee handelaren in sportmemorabilia in Las Vegas. Simpson nam onder meer foto's en sporttrofeeën mee. "Als het iemand anders was geweest, dan zou het de rechtbank nooit gehaald hebben", denkt Simpson. "Maar ik heb pech."

De vermeende slachtoffers willen naar verluidt ook niet dat Simpson wordt aangeklaagd. "Van hoeveel zaken heb jij gehoord, waarvan de slachtoffers zeggen dat ze niet willen dat de 'dader' naar de gevangenis gaat", vraagt Simpson zich af. Hij en twee medeverdachten hebben verklaard onschuldig te zijn.

Op 8 september komt de zaak voor in een rechtsbank in Las Vegas. Simpson werd in 1995 vrijgesproken in een rechtszaak waarin de moord op zijn ex en haar vriend centraal stonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen